Palvelut

Keräämme tämän PALVELUT-valikon alle joukkueiden toimintaan oleellisesti liittyviä palveluita ja tietoja palveluntarjoajista.


 

Joukkueenjohtajan ABC – www.jojot.fi on ylivoimaisesti kattavin ja käytetyin palloilulajien joukkueenjohtajien tietopaketti verkossa, joka tavoittaa ison osan kaikista Suomen aktiivisista palloilulajien joukkueenjohtajista ja seurojen toimihenkilöistä.

Jojot.fi sivuston käyttäjiä ovat eri palloilulajien joukkueenjohtajat, seurojen toimihenkilöt ja seurapäättäjät.

Joukkueenjohtaja hoitaa joukkueen raha-asiat sekä päättää joukkueensa varuste- ja muista hankinnoista yhdessä valmentajan ja muun taustaryhmän kanssa. Hän toimii myös yhteyshenkilönä pelaajien vanhempien suuntaan.

Jojot.fi sivustoa käyttää säännöllisesti 400 – 500 eri joukkueenjohtajaa ja seurojen johtohenkilöä joka viikko. Yksittäinen joukkueenjohtaja vierailee sivustolla keskimäärin 2 – 3 kertaa kuukaudessa.

Joukkueet tarvitsevat monenlaisia asioita, kuten varusteita, palkintoja, pelinumeropainatuksia, varainhankinta ideoita sekä montaa muuta seuratoimintaan liittyvää palvelua ja tuotetta. Näin ollen joukkueenjohtajat ovat myös varsin vastaanottavaisia harrastukseensa liittyvän oikeanlaisen markkinoinnin suhteen. Jos urheilujoukkueet kuuluvat yrityksesi kohderyhmään, niin jojot.fi sivuilla tulet varmasti huomioiduksi.

Jos haluat mainoksesi jojot.fi sivuille tai lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla tai soita.


YHTEYSTIEDOT:
info@jojot.fi
040 846 5563
www.jojot.fi
Bluebox Oy

sponssiboxi