LEIRIT

Hotelli Waltikka – Valkeakoski

Hakalantie 6, PL 179 Valkeakoski
puh. 03 57711 myyntipalvelu / 03 5771 400 (arkisin klo 9-16)
myynti@valkeakosken-waltikka.fi / info@valkeakosken-waltikka.fi
www.valkeakosken-waltikka.fi

• Waltikan välittömässä läheisyydessä sijaitsevat liikuntamahdollisuudet ovat kuin varta vasten urheiluseuroille suunnitellut. Waltikasta kävelymatkan päässä sijaitsevat jäähalli Wareena, Kerhomajan kuntokeskus ja Apian liikuntahalli. Korkeakankaan hiihtokeskus sijaitsee noin viiden kilometrin päässä.

Kysy lisää suosituista yöpymis- tai harjoituspaketeista, laitetaan voitokas kausi käyntiin yhdessä!


Imatran Kylpylä
IMATRAN KYLPYLÄ
Purjekuja 2, 55420 Imatra
puh. 020 7100 500 / myynti@imatrankylpyla.fi

• 150 huonetta, täyden palvelun hotelli ja kylpylä.

Imatran Kylpylän keskeinen sijainti Ukonniemen vapaa-aikakeskuksessa mahdollistaa sujuvat urheiluseurojen harjoitusleirit, lajivalmennusleirit, seuraleirit ja turnaukset.

Ukonniemen vapaa-aikakeskus käsittää Kylpylän lisäksi yleisurheilukentän, jalkapalloilijoille luonnonnurmen ja tekonurmen, Avia Sport -suurhallin, kahden kaukalon jäähallin (Imatra Spa -areena), tennishallin, Karhumäki DiscGolfPark -frisbeegolfradan sekä kattavan ulkoilureitistön ja latuverkoston.

Imatran Kylpylän lähiympäristön yhteistyökumppaneina toimivat mm. Angry Birds -puisto, Atreenaliinin seikkailupuisto sekä HC Saimaa Golf 18-väyläinen golfkenttä. Imatran Kylpylällä majaa pitää myös Saimaa Adventures -elämysohjelmatoimisto. Katso lisää tästä: sporttimajoitus ja leirihinnat.


Eerikkilän Urheiluopisto
EERIKKILÄN URHEILUOPISTO
Urheiluopistontie 138, 31370 Eerikkilä

Eerikkilän urheiluopisto sijaitsee Tammelan kunnassa, 20 kilometriä Forssasta etelään, noin tunnin matkan päässä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta.

Eerikkilän urheiluopisto on jalkapallon ja salibandyn valmennuskeskus. Eerikkilässä leireilee joukkueet junioreista maajoukkueisiin. Jalkapallon ja salibandyn lisäksi olosuhteemme soveltuvat myös monille muille lajeille kuten yleisurheilulle.


Kisakallion Urheiluopisto
KISAKALLION URHEILUOPISTO
Kisakalliontie 284, 08360 Lohja

Kisakallio tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille, perheille, seuroille sekä yrityksille liikunnallisia elämyksiä upeassa ympäristössä. Tervetuloa idyllisen Lohjanjärven rannalle: yövy uudessa huoneistohotellissa, ruokaile modernissa ravintolassa tai kokeile aivojumppaa uusissa kokoustiloissa.

Meillä on ilo liikkua, urheilla, opiskella, virkistyä… Ja rentoutua!  Tunti Turusta – puoli tuntia Helsingistä.


Kuortaneen Urheiluopisto
KUORTANEEN URHEILUOPISTO
Opistotie 1, 63100 Kuortane

Kuortaneen Urheiluopisto  on liikunnan, huippu-urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus, joka tarjoaa laadukkaiden palveluiden lisäksi huippuolosuhteet ja -osaamisen. Sijainti Etelä-Pohjanmaalla, Kuortaneenjärven rannalla, suo lisäksi mahdollisuuden nauttia luonnon läheisyydestä ja kauneudesta.

Liikuntatilat ja -palvelut ovat Kuortaneella vailla vertaa. Liikuntatiloja on runsaasti niin katon alla kuin taivasallakin – on keli siis mikä tahansa, aina löytyy vaihtoehtoja. Voit nauttia liikunnasta upeissa sisähalleissamme, Aholankankaan mänty-metsäisessä maastossa ja ulkokentillä.
Kuortaneenjärvi kutsuu uimaan, vesileikkeihin tai vaikka hiihtämään. Voit liikkua ohjatusti tai omatoimisesti, myös rentoutuminen ja lepo ovat sallittuja!

Useat sisähallimme tarjoavat runsaasti tiloja liikkumiseen. Halleista monipuolisin ja suurin on Kuortanehalli. Erikoisuuksina mainittakoon päärakennuksen hohdokas keilahalli sekä upea liikuntasali peileineen. Uimahalli allaosastoineen ja spinningsaleineen, jäähalli, urheiluhalli ja pallohalli täydentävät tarjontaa. Kuntosaleja Urheiluopistolta löytyy kaksi.


Lapin Urheiluopisto
LAPIN URHEILUOPISTO – SANTASPORT
Hiihtomajantie 2, 96400  Rovaniemi

Ounasvaaran huipulta Rovaniemen alueelle levittäytyvä koulutus-, valmennus- ja harjoittelukeskus palvelee opiskelijoita ja eri lajien urheilijoita laadukkaan koulutuksen, loistavien harjoitusolosuhteiden ja monipuolisten valmennuspalveluiden tuottajana. Lapin Urheiluopisto on erikoistunut liikunnan turvallisuuteen ja luontoliikuntaan. Koulutustehtävänämme on taitovalmennus sekä lumilajit.

Koulutamme, valmennamme ja tarjoamme monenlaisia resursseja niille, joille urheilu on elämäntapa harrastuksen, kilpailun tai uran näkökulmasta. Kansainvälisen tason osaamisemme ja yhteistyöverkostomme mahdollistavat kokonaisuuden, joka tuottaa tuloksia – niin urheilussa kuin urapolullakin.


Pajulahti
LIIKUNTAKESKUS PAJULAHTI
Pajulahdentie 167, 15560 Nastola

Pajulahden liikuntatilat mahdollistavat tavoitteellisen harjoittelun sekä virkistysliikunnan. Käytössänne ovat mm. upea Pajulahti -halli (yleisurheilu, jalkapallo, kuntosali), uimahalli, liikuntahallit, kuntosali, jäähalli, kamppailu- ja voimistelusali sekä jalkapallokentät. Lähimaastossa risteilee kilometreittäin latuja ja ulkoilureittejä (osa valaistu). Lisäksi suunnistus-, pyöräily- ja melontareittejä (myös välinevuokrausta). Halutessanne voitte varata avuksenne ammattitaitoiset valmentajamme tai liikunnanohjaajamme ohjaamaan harjoitteluanne.

Pajulahti sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja vain 15 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta. Pajulahti on sopivan lähellä, meille on helppo tulla mistä päin Etelä-Suomea tahansa.


Vierumäki
SUOMEN URHEILUOPISTO – VIERUMÄKI
Urheiluopistontie 400, 19120 Vierumäki

Vierumäki on ainutlaatuinen ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointipalvelujen, terveysliikunnan ja liikunnallisten vapaa-aikapalveluiden tuottaja sekä monipuolinen liikunta-alan koulutuksen ja urheilun kehittäjä Euroopassa. Vierumäki sijaitsee upean luonnon keskellä järvimaisemissa, 10 000 hehtaarin erämaa-alueen ympäröimänä.

Alueella käy vuosittain yli 400 000 asiakasta. Ympäri vuoden Vierumäelle kokoontuvat sulassa sovussa nuoret, perheet, huippu-urheilijat, eri lajien joukkueet, yhteisöt, yritykset, urheilujohtajat sekä eri tutkintoja suorittavat urheilualan opiskelijat.


Tanhuvaara
TANHUVAARA – SAVONLINNAN URHEILUOPISTO
Moinsalmentie 1042, 57230 Savonlinna

Tanhuvaara on Itä-Suomen johtava valmennuskeskus. Nykyaikaiset ja monipuoliset tilat tarjoavat vauhdikkaat puitteet sekä liikunnan harrastajille että ammattilaisille.

Monipuolisiin yleisurheilun puitteisiin kuuluvat täysmittainen ja huippupintainen yleisurheilukenttä sekä sisäharjoitushalli. Tanhuvaarasta löytyy erinomaista potkua palloilulajien harrastajille sekä luistavat olosuhteet jääurheiluun. Tanhuvaara on myös Suomen nykyaikaisin ammunnan sisäharjoittelupaikka.

Upean luonnon keskellä risteilee useita ulkoilureittejä. Rannat ja ympäröivät metsät tarjoavat viihtyisät luonnon omat harrastustilat.


Kisakeskus
URHEILUOPISTO KISAKESKUS
Kullaanniemi 220, 10420 Pohjankuru

Kisakeskus on luonnonläheistä liikuntaa ja urheilukasvatusta monipuolisesti tarjoava urheiluopisto Länsi-Uudellamalla, Raaseporin kaupungissa, Pohjan alueella. Kisakeskus sijaitsee kauniin luonnon keskellä, Kullaanjärven rannalla.

Kisakeskuksessa voi harrastaa monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja, osallistua urheiluopiston järjestämiin kursseihin tai viettää vapaa-aikaa luonnossa liikkuen ja rauhallisesta ympäristöstä nauttien.

Palloilulajit: Jalkapallo • Koripallo • Salibandy/ Sähly • Käsipallo • Pesäpallo • Lentopallo • Futsal • Tennis • Sulkapallo • Maalipallo • Pöytätennis


Varala
VARALAN URHEILUOPISTO
Varalankatu 36, 33240 Tampere

Varalan Urheiluopisto on valtakunnallinen liikunnan koulutuskeskus, joka sijaitsee keskellä Tamperetta Pyynikinharjun kupeessa, Pyhäjärven rannassa.

Toimintamme pääalueita ovat liikunta-alan koulutus, vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjonta, ryhmien kokous- ja liikuntapäivät sekä urheilu- ja valmennustoiminta. Meillä on lajitarjonnassa yli 50 liikuntamuotoa, joista voit valita.

 


VuokattiSport
VUOKATIN URHEILUOPISTO – VUOKATTISPORT
Opistontie 4, 88615 Vuokatti

Valmennuskeskuksemme tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat harjoitteluolosuhteet urheilijan polun eri ikävaiheisiin, junioreista huippu-urheilijoihin. Eri lajien suorituspaikkoja myös kehitetään jatkuvasti vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Vuokatilla on vahvat perinteet hiihtokeskuksena, mutta tänä päivänä Vuokatti on Suomen suosituin ympärivuotinen matkailukeskus. Vuokatista  löydät hiihto- ja laskettelumahdollisuuksien lisäksi upeita  hiekkarantoja, golfkenttiä ja huikean määrän sisäharrasteita.


 

sponssiboxi