Junioripelaajan vakuutusvertailu

Lajikohtainen lisenssivakuutus vai erillinen urheilutoiminnan kattava nuoriso- tai lapsivakuutus? – Vertailussa junioripelaajan vakuutukset.


Lajiliittojen alaisessa pelitoiminnassa mukana oleville oman lajinsa lisenssimaksu on pakollinen. Useimmat lajiliitot edellyttävät lisenssin lisäksi myös urheilutoiminnan kattavan vakuutuksen ottamista.

Yhtä lajia harrastettaessa ja jos omaa kilpailutoiminnan kattavaa vakuutusta ei entuudestaan ole, niin lajiliiton lisenssin mukana otettava vakuutus on monesti se helpoin ja edullisin vaihtoehto. Tilanne muuttuu harrastettaessa kahta tai useampaa lajia, sillä eri lajiliittojen lisenssien yhteydessä myytävät vakuutukset eivät pääsääntöisesti korvaa toisessa lajissa tulleita vahinkoja. Tällöin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi nousee erikseen otettava urheilu- ja kilpailutoiminnan kattava ns. nuoriso- tai lapsivakuutus.

Tarjonta nuoriso- ja lapsivakuutuksissa on laajaa, vakuutusehdot vaihtelevat  ja tämä tekee vertailun hankalaksi. Vakuutus ja rahoitusneuvonta FINE julkisti vuonna 2013 valintaoppaan lasten sairauskuluvakuutuksista. Pyrimme omalta osaltamme helpottamaan junioripelaajien vakuutusvertailua ja kokosimme tästä oppaasta lyhyemmän yhteenvedon. Tekemämme yhteenveto on luettavissa tästä; Nuoriso- ja lapsivakuutusvertailu.

Fine-logo
Tiedot perustuvat VAKUUTUS- JA RAHOITUSNEUVONTA FINE:n tekemään vertailuun lasten- ja nuorten vakuutuksista. Vertailu on tehty kesä- ja heinäkuun 2013 hintojen perusteella.

Koko artikkelin voit lukea tästä; Fine: ”Valintaopas lasten sairauskuluvakuutuksista”.

sponssiboxi