Info

RUOKAPAIKAT JA MAJOITUS

Joukkueenjohtajan ABC:n ruokapaikkaopas on suunniteltu erityisesti urheilujoukkueiden käyttöön helpottamaan ulkopaikkakunnille suuntautuvien pelimatkojen ruokailujen ja majoitusten järjestämistä.

Ruoka- ja majoituspaikat ovat valittu urheilujoukkueiden tarpeiden mukaan ja täyttävät seuraavat kriteerit:
* ruokapaikat tarjoavat kohtuuhintaista kotiruokaa
* auki myös iltaisin ja viikonloppuisin
* savuttomia ja myös nuoremmille ryhmille sopivia
* helppojen kulkuyhteyksien varrella ja lähellä urheilupaikkoja

Mukana on toki joitakin sellaisia jotka sopivat vain ”varttuneempien” joukkueiden käyttöön. Nämä ovat monesti oman kaupunkinsa helmiä, sporttiravintoloita yms. Näistä on kerrottu erikseen ravintolan yhteystietojen alla olevassa tekstiosiossa.

Tästä valikosta löydät ruokailu- ja majoitusvaihtoehtojen lisäksi myös tiedot eri paikkakunnista, niiden joukkueista sekä pelipaikoista ja pelipaikkojen yhteistiedoista.

PALVELUT

Palvelut-valikkoon keräämme tietoja joukkueiden toimintaan oleellisesti liittyvistä palveluiden tarjoajista.

TURNAUSKALENTERI

Järjestätte sitten ison tai pienen turnauksen, voitte ilmoittaa siitä täällä. Voit myös ilmoittaa muutoksista, yllättäen vapautuneista paikoista, turnauksen täyttymisestä tai muusta turnaukseenne liittyvista asioista.

MATERIAALISALKKU

Tänne voit lähettää kaikkea joukkueenjohtamisessa tarvittavaa hyödyllistä materiaalia. Kaikki materiaalit ovat vapaasti käytettävissä ja muokattavissa omien tarpeiden mukaan. Ota, anna ja jaa muillekin…

LAJIKOHTAISET LINKIT

Täältä löytyvät kunkin lajin omat tärkeät linkit. Voit myös ehdottaa ”oman alasi” mielestäsi sopivia linkkejä lisättäväksi.

PALAUTE

Teemme tätä sinulle, joten auta meitä tekemään tästä palvelusta niin hyvä kuin mahdollista. Lähetä siis meille palautetta ja kehitysideoitasi. Lähetä materiaalia jaettavaksi muiden jojojen kanssa. Ehdota myös ruoka- ja majoituspaikkoja, jotka mielestäsi ehdottomasti kuuluvat tänne. Onko ruoka- majoituspaikkoja liikaa, liian vähän, liian yksipuolisia. Kaikki palaute on tärkeää ja olemme siitä erittäin kiitollisia.

sponssiboxi